WERKWIJZE

WERKWIJZE

Samen met Different by Design volgt u een stappenplan dat zijn succes al vaak bewezen heeft. Als we hier zo dicht mogelijk bij blijven, boekt ook u gegarandeerd snel resultaat.

Five Essential Principles

1. Alles begint bij een goed gesprek

In uw winkel, op kantoor of bij u thuis. We benoemen samen de problemen die u vandaag hebt en we bepalen waar u morgen wil staan. We evalueren uw pand én de haalbaarheid van uw project.

2. Naar de ontwerptafel

Met uw verhaal gaan we aan de slag. We ontwerpen tot we zeker weten dat uw klanten of medewerkers zich goed gaan voelen.

U krijgt daarna het resultaat te zien in een 3D-simulatie en met een moodboard. Op basis van uw feedback schaven we bij tot het he-le-maal goed zit.

3. De administratieve papierberg

Terwijl u al droomt van een nieuw ingericht pand, buigen wij ons over de technische plannen. En de vergunningen, de zoektocht naar aannemers en de prijsoffertes.

4. Opvolgen en opleveren

Een strakke planning vraagt een strikte opvolging. Maar wees gerust: we verheffen alleen onze stem als het werk te traag gaat – of niet goed genoeg is.

5. Proeftijd

Uw zaak zo snel mogelijk op volle kracht. Dat is het doel en daarom is de planning kort. Alles is klaar één week voor uw winkel heropent of voor u uw intrek neemt in uw kantoor. Zo hebt u nog genoeg tijd om uw klanten en medewerkers wegwijs te maken.

ZET ONS AAN HET WERK

Tel: 0032 15 51 66 27

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x